vrijdag 4 april 2014

Op zijn paasbest...

Om onze klas in paassfeer onder te dompelen gingen we aan de slag met isomo-eitjes, wasco's en kaarsen. Van rubberen konijnen knutselden we chique en grappige paashazen. Als presentje voor onze mama's creëerden we knappe bloemstukjes. Sommigen kozen voor een natuurlijk vogelnestje, anderen gaven de voorkeur aan een geelgroene, niet-eetbare taart. De derde optie met kurk en stokjes oogde het meest speciaal.

De dag voor een vakantie is het in de vierde klas een traditie om iets lekkers klaar te maken. Het toetje voor Pasen is steeds een koude schotel. Voor de voorbereiding trokken we naar de refter. Daar wachtte ons een verrassing. De paashaas was ons toch niet vergeten en verstopte er onze lekkernijen.

Enkele koks in spé waren nadien in de weer met sla, tomaten, wortelen, hardgekookte eitjes, komkommers,... Met al deze gezonde ingrediënten maakten we snoetjes, muisjes, zeilbootjes en paddenstoelen. Eigenlijk veel te mooi om op te eten! Maar het oog wil ook wat... Met een lekker geroosterde boterham erbij smaakte ons fraai bordje overheerlijk!

We vertrokken met gevulde maagjes fier naar huis met onze creaties...























































Geen opmerkingen:

Een reactie posten